Вижте кои са те

На Олимпиадата в Рио участват много български момичета. Обаче кои от тях са най-красивите?
 
Вижте класацията на Vesti на най-красивите български дами, които заминаха за игрите в Рио:

Милица Мирчева
 
Бърза, издръжлива и чаровна, така може да бъде определена 20-годишната ни млада надежда в леката атлетика. Милица Мирчева ще ни представи в маратона на 14 август. Тя е сребърна медалистка от Европейското по крос кънтри. Има и национален рекорд на 5000 м на открито при девойките старша възраст.
 
Нина Рангелова
 
Нина Рангелова ни представи на 100 и 200 метра плуване свободен стил на 8 и на 10 август. Тя е родена в Пловдив и започва да тренира плуване на 9-годишна възрaст. Самата Нина не знае точно колко пъти е ставала шампионка на България, според нея има над 170 златни медала.
 
Михаела Маевска
 
Михаела Маевска е едно от златните момичета в националния ни ансамбъл по художествена гимнастика. Тя ще ни представи заедно с ансамбъла на 20 август. Тя казва, че във форма се влиза с много тренировки и постоянство и дори 3-4 дни почивка са от значение. Споделя още, че златните момичета на България са обичани от всички, но короната тежи и очакванията са големи.
 
Християна Тодорова
 

Българският ансамбъл по художествена гимнастика стана абсолютен световен шампион. Състезателката от ансамбъла ни по художествена гимнастика Християна Тодорова заема второто място. Тя е изключително красива, смела и абсолютна победителка в това, което прави.
 
Цветана Пиронкова
 
Цветана Пиронкова е номер 1 в класацията за най-секси тенисистки и спортистки на България. Въпреки, че 28-годишната пловдивчанка загуби от германката Лаура Зигемунд с 6:1, 4:6, 2:6, тя ни представи достойно на олимпиадата в Рио. Трябва да се гордеем не само с нейната красота, а и с победите, които носи за България, защото тя е победителка по душа.
 
Източник: Vesti.bg