За това разкри самият той във Facebook профила си

Българският боксьор Кубрат Пулев беше подложен на внезапна допинг проверка миналата вечер. Това разкри самият той на своя профил във Facebook.

Пулев и Питър влизат в битка за интерконтиненталната титла на WBA Кубрат Пулев се закани на Самюъл Питър (ВИДЕО) Огромен интерес към билетите за мача на Кубрат Пулев

Кобрата се готви за своя мач с бившия световен шампион в тежка категория Самюел Питър. Двамата ще се изправят един срещу друг на 3 декември в столичната зала "Арена Армеец" в спор за интерконтиненталната титла на WBA.

Това ще бъде и първи мач на Пулев пред родна публика, след като се качи на професионалния ринг.

"Точно така, допинг контрол. Нека ме проверяват денонощно, нямам какво да крия. Големите шампиони - взимайте пример!", сподели Кобрата в социалната мрежа.

Преди ден Самюел Питър се зарече да нокаутира Кубрат Пулев, когато двамата боксьори тежка категория се сблъскат в "Нощта на шампионите" на 3 декември в "Арена Армеец" в София.

За първи път в седемгодишната си кариера Пулев ще се бие на родна почва в България в опит да затвърди позицията си на твърд кандидат за световната титла на IBF тежка категория. На пътя му стои бившият световен шампион на WBC Питър – боксьор със страховит удар, който три пъти събори Владимир Кличко на ринга в първата им схватка.

Билетите за "Нощта на шампионите" с Кубрат Пулев vs Самюел Питър на 3 декември в "Арена Армеец" се разпространяват в мрежата на www.eventim.bg.