Договор за секс и системен физически и психически тормоз

Тази седмица на “Ничия земя” говорим за хората и как техните пътища се пресичат. Често катастрофираме по пътя на живота. Някои от нас не успяват да оцелеят. Други обаче съумяват да продължат напред. Като Пламена.

Проститутка по принуда: За ужаса и цената на бягството Френски педофил призна за посегателства над 66 момчета Дрога и проституция в Идомени

Елена Чопакова ви запознава с една обикновена жена с необикновена история. В нея има договор за секс, системен физически и психически тормоз, безброй изнасилвания и унижения, случили се посред бял ден и пред десетки свидетели. Както винаги, злото има име и адрес. Ай пи адрес.

Ще чуете една история, която не е плод на нечия развинтена журналистическа фантазия. Имената в тази история са променени, любовта подменена, но истината е гола и сурова. Историята на жертвата и цялата гледна точка на насилника. Ще чуете детайли, на които е много вероятно да не повярвате. 

Лошите истории започват почти като добрите. С най-добри намерения. С надежда за промяна. Вместо това капанът щраква и се оказваш безпомощен. Внимавайте кого пускате в сърцето и живота си, уважаеми зрители! Един грешен клик може да промени целия ви живот. И никой не дава гаранция, че ще е за добро.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.