Четириногият се оказал толкова талантлив, че дори бил повишен

Бездомно куче, решено да получи мечтаната работа в магазин за продажба на автомобили в Бразилия, не само постигна целта си, но и си намери дом, съобщи в. "Мирър", цитиран от БТА.

Куче се научи да кара скейтборд по време на карантината (ВИДЕО+СНИМКИ)

Преди няколко месеца служителите в магазина видели кучето да се навърта, но предположили, че само ще си отиде. То обаче продължило да ги навестява и една дъждовна вечер мениджърът Емерсън Мариано го съжалил и го пуснал вътре да се стопли. Дал му и храна, и вода.

Най-високото куче в света постави нов рекорд (СНИМКА)

Самотното куче изглеждало решено да се настани в магазина. Не му било необходимо много време, за да спечели сърцата на служителите. Те го обявили за талисман на магазина. Нарекли го Тусон Прайм и го назначили за "професионален консултант". Кучето получило бадж и започнали да го дресират.

¿Quien es empleado del mes? Nada menos Tuson Prime, un perrito callejero que rondaba una sucursal de HYUNDAI Brasil, un establecimiento Pet Friendly. Dejale un poco de amor a Tucson con un corazón en esta publicación.#AdoptaNoCompres pic.twitter.com/fOZJJ2suJO

— 🐾 Pat'eChucho 🇸🇻 (@quepatechucho) August 3, 2020

Макар и първоначалният план да бил само кучето да получи дом, естествените му дарби да посреща клиентите и да общува с тях му осигурили повишение. Сега то е на предна линия. Клиенти, купили си автомобили, дори наминават, за да видят отново четириногия консултант и да му донесат подарък.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.