Зрителите ще видят още скандалния „Мистър България 2003” Мирослав Йончев

Даниел Вълчев, член на Националния съвет на „Движение България на гражданите” и бивш министър на образованието,  ще разговаря с Люба Кулезич в ексклузивно интервю за бедността, справедливостта и невидимата ръка на родното задкулисие. 

 

Още –  студиото на „На светло с Люба Кулезич” тази неделя прекрачват бившият съветник на Жан Виденов и вуйчо на премиера Марин Райков –  Валентин Вацев, и шефът на ГЕРБ – София Цветомир Паунов – за жестоката криза на българската политическа система и ефективността на партийния конвейер.

 

Астрологът Силва Дончева ще направи своята прогноза за динамичната ситуация в страната и следствията от държавническото поведение на управляващите. Зрителите ще видят още скандалния „Мистър България 2003” Мирослав Йончев. След девет месеца арест, световният български шампион по фитнес и неговата съпруга Симона разказват за събитията през 2012, когато  той беше арестуван като част от група за сводничество. 

 

Още – в предаването ни очакват отговорите на въпросите „Има ли политически поръчки и МВР инерция?” и „Настъпва ли ледникова епоха за знаковите дела в държавата?”. Гост на Люба Кулезич по тези теми ще бъде ловецът на Октоподи – ръководителят на Специализираната прокуратура – Светлозар Костов.

 

 „На светло с Люба Кулезич” – всяка неделя от 9.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ.