"Тогава усетих, че той е непримирим и първосигнален, но ние все още сме заедно", казва тя

 

„Аз от малка съм смело момиче. Това изгради характера ми - да съм пряма, да съм мъжко момиче. Не се притеснявам от възрастта и от това, че красотата си отива. Ежедневно съм правила избори. За някои от тях съжалавям. За други пък си казвам, че въпреки че не са били добри, са оформили моя характер”, заяви в студиото на „Комбина” Жени Калканджиева.


Запитана за суетата на жените, тя отвърна: „Не съм от жените, които обичат пазаруването и обикалят моловете. За мен по-важно е общуването с хората, пътуването, работата. Даже ме поканиха като коментатор на новия VIP Brother”.


Водещите Лора Крумова и Галя Щърбева я върнаха години назад, когато Жени бе нападната, но за щастие оцеля. Единственото, което остана от това дръзко нападение, бе огромен белег на корема й и уплахата от преживяното.


„Аз съм много голям оптимист и този белег не успя да ме бележи. Имаше период, в който се страхувах да излизам, но медийната ми изява, в която показах този белег, успя да ме освободи. Много хора бяха против да се снимам с този белег. Не си спомням нищо от нападението”, разказа Жени Калканджиева и добави: „Това е не е побой. Това е един ритник в корема. Белегът е от ритник. Разкъсва ми се черния дроб. Не е пребиване”.


Относно версиите за нападението, Жени заяви, че има много версии, но „те са от медийното пространство. Полицейската версия е грабеж”.


За шумът около каталог с момичета от подиумите, които се предлагат на мъже за определени суми, тя отрече да е виждала подобно нещо.


„Ядосва ме, че нахални жени си слагат табели „манекенка”, за да се предлагат по-добре в заведениета”, добави тя.


Относно любовта и публичността по време на участието с мъжа й в Big Brother, Жени заяви: „Аз мислех, че Тачо ще се справи с това предизвикателство, но той преживява всяко нещо, защото няма моя опит. Той е много честен, откровен и всяка една клюка го дразни. Ние се разклатихме като семейство много преди да влезем в шоуто. Вътре в шоуто видях някои други негови страни. Тогава го усетих, че той е непримирим, първосигнален, първичен”.


Жени обаче изтъкна и хубавите качества на мъжа си като добър баща и любовник, и верен приятел, и добави, че двамата все още са заедно.


Целия разговор гледайте във видеото.