Певецът и Ориан се разведоха през 2008 г.

Фил Колинс и бившата му съпруга Ориан се разведоха през 2008 г. Сега става ясно, че Колинс се е върнал при нея, след като й плати 24,3 милиона британски лири в рамките на тогавашното най-скъпо споразумение за развод в страната, съобщи Контактмюзик.

 

64-годишният певец разкри, че тайно живеел заедно с Ориан от 6 месеца, но никой не бил забелязал това.

 

"Върнах се при третата си жена. Досега не бях го споменавал. От известно време живеем заедно, но това изглежда остана незабелязано. Решихме, че не трябваше да се развеждаме. Тя междувременно се омъжи повторно, но ние поддържахме отлични взаимоотношения. Тя ми липсваше, а и аз й липсвах. Сега децата ни са много щастливи. Това имам предвид, когато казвам, че човек трябва да е мъдър. Допуснахме грешка - и двамата сме съгласни с това. Как да погледна децата си в очите и да им кажа: "Трябваше отново да се съберем, но не го направихме"? Ако партньорите не се спогаждат, нещата са различни, но в случая това не е така", споделя актьорът.

 

Фил и Ориан сега преосмислят романтичната си връзка. След развода Колинс се оттегли от музикалната сцена и живееше в Швейцария, за да е близо до синовете си Никълъс и Матю. През 2008 г. Ориан и синовете й обаче се преместиха в Маями и това накара Колинс често да прекалява с чашката.