Вижте кой друг влезе в класацията на списание "Тайм"

Риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът ѝ, рапърът Кание Уест, намират място в класацията на сп. "Тайм" на 30-те най-влиятелни личности в интернет, съобщи Контактмюзик. 

Още по темата

 

Ким Кардашиян и британската писателка Дж. К. Роулинг - авторката на романите за Хари Потър, фигурираха и в миналогодишния списък. Благодарение на активните си интернет изяви, те запазват мястото си и в тазгодишната класация, уточнява БТА.  


Съставителите ѝ отбелязват, че Ким Кардашиян редовно присъства в заглавията със своите публикации на "голи селфита", които впоследствие ѝ се налага горещо да защитава. Съпругата на Кание Уест получава похвала и за популярността на мобилните ѝ приложения, както и за собствения ѝ набор от емоджита, известни като кимоджита. 


Писателката Дж. К. Роулинг също лесно затвърждава статута си на влиятелна интернет персона, благодарение на това, че активно използва Twitter и сайта си Pottermore, за да разширява Вселената на Хари Потър. 


Съпругът на Ким Кардашиян, рапърът Кание Уест, дебютира в класацията на сп. "Тайм", след като наскоро използва Twitter, за да изкаже "гръмко" публичното си мнение по различни теми - от музиката си до модните си начинания, както и да се "нахвърли" върху свои колеги като Уиз Калифа, Дедмаус и рок продуцента Боб Езрин. Уест освен това използва интернет, за да "разклати общоприетите представи за албум". 

 

Канадският рапър Дрейк също прави дебют в класацията, благодарение на видеото към парчето му "Hotline Bling", което вдъхнови куп миймове. 


Място в списъка намира и британският актьор и комик Джеймс Кордън, който предизвика оживление в интернет с популярните си автомобилни караоке скечове, включващи дуетни изпълнения със звезди като Адел, Стиви Уондър и Джъстин Бийбър. 


Класацията на сп. "Тайм" на 30-те най-влиятелни личности в интернет включва също Краля на Снапчат диджей Халед, бившия олимпийски атлет Брус Дженър, доведения баща на Ким Кардашиян и бивш олимпийски атлет Брус Дженър, който смени пола си и стана Кейтлин Дженър, претендента за президентска номинация от Републиканската партия Доналд Тръмп, футболния "жребец" Кристиано Роналдо. 

 

Изненадващо в тазгодишната класация не фигурират звезди от миналогодишния списък като Тейлър Суифт, Бионсе, Гуинет Полтроу и Шакира.