"Споменът за съпруга ми все още е жив", казва певицата

Селин Дион обяви, че издава първата си песен, озаглавена "Encore un soir", след смъртта на съпруга си Рене Анжелил, предаде "Франс прес", цитирана от БТА. Певицата увери, че за нея споменът за съпруга й все още е жив.

Още по темата

 

Песента в памет на Анжелил, починал през януари, е композирана от Жан-Жак Голдман. Според френското сп. "Теле стар", тя ще излезе утре, а според сп. "Пари мач" - на 24 май.

 

Рене Анжелил умря от рак на гърлото на 73-годишна възраст в дома си в Лас Вегас на 14 януари. Той бе с 26 години по-възрастен от Селин. Отбелязвайки, че се съобразява с желанието на своя съпруг и мениджър, певицата се завърна на сцената в Лас Вегас 6 седмици след смъртта му.

 

Селин довери в предаването "Добро утро, Америка" на телевизия Ей Би Си, че когато изпълнява песента "The Show Must Go On", споменът за съпруга й е особено силен. "Когато беше болен, той казваше "The Show Must Go On" (Шоуто трябва да продължи) - разкри певицата. - При предишното си участие в предаването бях шокирана повече, защото виждах как Рене страда, а това бе ужасно. Днес вече нямам физическа близост с него, но пазя спомена за Анжелил в сърцето си."

 

Дион разказа също за последните си мигове заедно с него преди смъртта му.

 

"Казах му: "Искам да си отидеш спокойно от този свят. Не желая да се тревожиш. Ти се притесняваше за кариерата ми, за децата ни. Обещавам, че всичко ще бъде наред", поясни певицата.

 

Селин е най-малкото от 14-те деца в семейството си. Тя загуби също един от братята си Даниел, който умря от рак на 59-годишна възраст два дни след смъртта на Анжелил.

 

От албумите на Селин Дион са продадени 220 милиона копия в целия свят.