Това съобщи в кулоарите на парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов

Заради атентата на летище "Ататюрк" в Истанбул ще има извънредно изслушване на шефовете на спецслужбите у нас и на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Това съобщи в кулоарите на парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде Дарик радио
 
По темата
„Днес ще предложа на колегите от комисията да поканим на извънредно заседание в утрешния ден представителите на всички спецслужби и на МВР, и да направим съвместно заседание заедно с Комисията за контрол на службите. По-разумно е да имаме технологично време да могат и колегите да направят допълнителни анализи относно терористичния акт, който беше извършен на територията на Турция и какви са мерките, които ще се предприемат по изпълнение на плана за реакции при такива ситуации”, заяви Цветанов.
 
Знаете, че се предприемат и превантивни мерки и това, което беше предприето от ръководството на МВР, е в критичната инфраструктура, каквато са летищата на България, да има допълнително присъствие на полицейски служители, за да може да се осъществява тази превантивна дейност", допълни председателят на парламентарната група на ГЕРБ.
 
Информация: Dariknews.bg