Бети и Валчето с кризисен план за “плажни кифли” от днес във Vbox7.com

Морските дестинации остават все така популярни дори в началото на есента – благодарение на новия дългоочакван сезон на “#Кифла”.  Вторият сезон на пародийния уеб сериал стартира във Vbox7.com от днес, 19 септември, за да отведе Бети и Валчето до родното Черноморие в пълна бойна готовност за нови приключения.  Двете млади дами отиват на мечтаната ваканция в търсене на любов, приключения и… принцове на бели яхти. Още в самото начало и епизод 1 вместо на мечтания курорт, те се оказват на грешно място и се налага да съставят истински кризисен план за “плажни кифли”. По пътя ги застигат всякакви неудачи, но момичетата не се отказват да си изкарат добре. Очакват ги нови купони, най-различни запознанства, а пък и знае ли човек – може мечтите им да се сбъднат…  в епизодите понеделник и четвъртък в 16.00 ч. във Vbox7.com.

Палци на двете момичета по време на целия сезон на “#Кифла” ще стискат куп известни личности с епизодични роли, между които телевизионния водещ Милен Цветков, репортерът от “Господари на ефира” Боби Касиков, както и Димитър Кирязов (Ванката) и Филип Стоянов (Филяка) от уеб сериала “Типично“. Постоянна роля в сериала има и Ангел Ангелов от група “Оги23“, който влиза в ролята  на сърф учителя Боби.

Още с първия си сезон, за малко повече от месец първият уеб пародиен сериал „#Кифла” от продуцентите 7Talents успя да спечели сърцата на онлайн потребителите с над милион и половина гледания. Дали след като спечелиха сърцата на всички фенове, Бети и Валчето нямат нови ходове?  Освен старта на “#Кифла”, през есента на 2016 сме свидетели на старта на шоуто за таланти “Смях на почивки”, съвместно с KITKAT®, а до края на годината стартира комедийният сериал “Апартамент 404”.   Всички, които притежават артистичен талант и искат да получат роля в някоя от следващите уеб поредици на 7Talents, могат да кандидатстват на адрес http://7talents.bg/castings/.

Следете всичко за “#Кифла” във Vbox7.com и във Facebook.com.