Изпращайте ни снимки и сигнали в рубриката "Моята новина"

Жена и дете пострадаха при катастрофата  на АМ „Тракия”. Инцидентът стана на 12 км на магистралата. Двамата са откарани в болница за преглед. Движението в района е затруднено. 

СНИМКИ ОТ ЗАДРЪСТВАНИЯТА ПО МАГИСТРАЛИТЕ "ТРАКИЯ", "ХЕМУС" И "СТРУМА" ВИЖТЕ ТУК

Катастрофа имаше и на магистрала "Хемус". Два леки автомобила се сблъскаха на 32-ия километър на аутобана, малко преди тунела в посока Варна. За щастие няма пострадали при катастрофата. Движението в района е затруднено. На място са изпратени полицейски екипи.

Огромна 5-километрова тапа се образува на АМ "Струма" край Благоевград. Изходът на ЛОТ-2 на автомагистралата при Благоевград е затапен, тъй като тук свършва ЛОТ-а и се продължава по ГП Е-79 за двата гранични пункта с Гърция, както и към курортите в Банско и Сандански. Вина за задръстването  има и забавянето с пуска на новото кръгово кръстовище при пътен възел "Кочериново". От АПИ обаче съобщиха, че ще пуснат движението днес.

"Отново задръствания на магистрала "Тракия". За половин час сме изминали 5 км. На 9 км в момента има задръстване, караме с 20 км и колоната спира постоянно", алармира Красимир Енчев в "Моята новина". Видео от задръстването пък изпраща Ива Маркова. 

Блокада на движението се е образувала и на подбалканския път в района на Пирдоп. Заради пътен инцидент с цистерна край Пирдоп "Пътна полиция" започна да отклонява трафика. Обходният маршрут е през Горна Малина - Байлово - Смолско - Мирково.

Изпращайте и Вие снимки и сигнали в рубриката "Моята новина"