Певицата сподели за зависимостта си в Къщата на Big Brother

Изключително емоционално признание направи певицата Жана Бергендорф в Къщата на Big Brother. Пред зрителите на NOVA и пред своята приятелка Емануела звездата от X Factor сподели, че доскоро е взимала наркотици. Само в рамките на година Жана няколко пъти имаше проблеми с полицията.

По темата

Примамлив и търсен. Заради силата и удоволствието. Така започва запознанството с кокаина. В началото изглежда приятел, но след това става враг - тогава, когато идва абстиненцията и така наречената кокаинова депресия. Именно в такова състояние е изпаднала в момента и Жана. Казва, че спира с дрогата, когато влиза в най-известната къща в България.

Сега трябва и да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной. От кокаина. Взимала съм достатъчно, че да съжалявам за всичко, което съм си причинила. И не е толкова да обичам да ям. На там ме избива ш***ната абстиненция”, сподели Жана пред Емануела.

КАК КОКАИНЪТ ПРОМЕНЯ ТЯЛОТО ВИЖТЕ ТУК

Кокаинът, наричан "шампанското на наркотиците", става любим на все повече младежи още от 15-годишна възраст. И то въпреки високата си цена, която със сигурност няма само финансово изражение.   

А личната битка на Жана продължава. Сега тя ще се подложи на строга диета по заръка на Big Brother.

Още по темата гледайте във видеото.