Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

 

След напрегнати номинации, които Съквартирантите имаха възможност да изгледат заедно със зрителите на NOVA, номинирани за изгонване тази седмица се оказаха Миглена, Емануела, Ути, Роро, Торнев и Борислав. Това обаче далеч не беше финалният списък и зрителите имаха последната дума. Те трябваше да спасят двама от номинираните, чрез гласуване във фейсбук страницата на предаването, а безапелационни победители от него са Емануела с 37 хиляди и Миглена с 29 хиляди харесвания. По този начин на елиминациите в петък останаха четиримата мъже. Ути, Боби, Торнев и Роро ще се изправят един срещу друг в битка за зрителската любов. А кой от тях ще напусне шоуто завинаги, предстои да разберем.

Във VIP Brother live тази вечер видяхме и краят на крехкия мир в Къщата след напускането на Лара в петък. Само ден преди двойните елиминации, Миглена и Ирина проведоха откровен разговор и стопиха ледовете между лагерите си. Разбирателството обаче продължи само ден, а след високата зрителска подкрепа за Миглена и напускането на Лара, Ирина се почувства уязвена и нападна Емануела с въпрос „по-добър ли е климатът в къщата след разпадането на ядрото?”. Това доведе до поредни словесни сблъсъци, последвани от дълги и яростни обсъждания на противниковите лагери.

В най-известната Къща се прокрадна и една евентуална добра вест – тази за възможна бременност на Деси Цонева, но за съжаление, дори тя бързо беше помрачена от скандали. След като Деси категорично заяви, че веднага би прекратила една  възможна настояща бременност, защитникът на консервативния морал и ценности Торнев избухна. Ирина влезе в словесен конфликт с него в опит да защити правото на избор на Деси. Случаят обаче се оказа много шум за нищо, след  като Деси си направи тест и се оказа, че бебе няма да има.

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg