Това е втора победа за него, след като бе оправдан от службите за закрила на детето

Американският актьор Брад Пит, който се развежда с Анджелина Джоли, бе оправдан по обвиненията, че се е държал жестоко към едно от децата си по време на полет, съобщи ФБР.

По темата

Обвиненията бяха свързани с инцидент с 15-годишния син на двойката Мадокс. Простъпката на Пит станала през септември по време на полет между Франция и Лос Анджелис. Антуражът на Джоли твърдеше, че актьорът е ударил тийнейджъра.

ПРИПОМНЕТЕ СИ В КОГО Е ВЛЮБЕН БРАД ПИТ В ГАЛЕРИЯТА НИ

52-годишният актьор, който заедно с Анджелина бе половината от най-интригуващата двойка в Холивуд "няма да бъде обект на никакви обвинения по този въпрос”, уточни ФБР.

Това е втора победа за Пит, който вече бе оправдан от службите за закрила на детето. Джоли подаде молба за развод през септември, позовавайки се на непреодолими различия. Тя иска пълно попечителство над шестте им деца, докато Пит иска то да е съвместно.

Според извънсъдебно споразумение, постигнато с посредничеството на социалните служби, актрисата засега има пълно попечителство над децата. Три от тях, сред които и Мадокс, са осиновени. Всички те живеят в момента в под наем в къща в Лос Анджелис. Брад Пит има право на посещения под контрола на психотерапевт.

Звездната двойка сключи брак във Франция през август преди две години. Двамата живееха заедно от 2004 г. насам.