Въпреки разликата им от 39 г., двамата опровергаха слуховете, че са разделени

Преди дни Ал Пачино пристигна в Белия дом с красивата си приятелка Лусила Сола. Поводът беше церемонията на наградите на центъра "Кенеди", на която актьорът получи отличие за приноса си в американската култура. Ал Пачино и 39 г. по-младата от него Лусила позираха, хванати за ръка, а въпросът, който тормози много фенове на звездата от "Кръстникът", е ще се превърне ли Сола в негова съпруга, пише БТА. 

По темата

СНИМКИ НА ДВОЙКАТА ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Лусила Сола е дъщеря на говорителя на бившия президент на Аржентина Раул Алфонсин. Работи като модел и актриса. Връзката ѝ с Ал Пачино започва преди шест години. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма "Саломе". Режисьор на лентата е самият Ал Пачино, той написва сценария и изиграва ролята на крал Херолд.

Лусила Сола има една дъщеря от предишна връзка. Преди години тя заяви желанието си да стане майка отново, но досега това не се е случило. Ал Пачино е баща на три деца - Джули Мари и близнаците Оливия и Антон.

Спекулации за раздялата им се появиха миналото лято, когато медиите оповестиха, че двамата са приключили връзката си. Както ясно пролича на церемонията в Белия дом, Ал Пачино и Лусила Сола все още са щастливи заедно.

В бъдеще може би те дори ще узаконят връзката си. 76-годишният актьор никога не е заставал пред олтара, но през март миналата година намекна, че може да го направи с Лусила, въпреки огромната разлика в годините им.

Разберете любопитни факти за живота на Ал Пачино във видеото: