Не пропускайте най-щедрото предаване в събота от 19.00 ч. по NOVA

Само за половин час Национална лотария раздаде печалби за 1 252 603 лева на поредните късметлии в предаването си на 17 декември.

Най-големият щастливец е от град Долна Баня. Билет “Американско бинго“ донесе на строителя Стоян Станоев страхотните 200 000 лева. Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха Мариянка Райкова от Пазарджик от билет “Под прикритие“, Ана Митева от село Крепост от “Златните пирамиди 3“ и Ангел Димитров от  Монтана от билет “Карибско съкровище“. Късметлията Юлиян Божинов от село Добрич получи чек за допълнителна печалба от 100 000 лева от играта “Големият Джакпот“. Специалният коледен билет на Национална лотария “Коледен календар“ пък ще сбъдне мечтите на Огнян Бачев от град Дупница със сумата от 100 000 лева.

По 50 000 лева спечелиха Неделчо Казаков от село Дряновец от билет “Под прикритие“, Елка Дамянова от Сливница и Петко Иванов от Ябланица от “Златните Пирамиди 4“, Соня Бойкова от Гоце Делчев от „Кеш кръстословици“ и Ганка Дочева от Левски от коледния билет “Подаръци всеки ден“. Щедрият “Лото+“ зарадва с 20 000 лева Николай Тотев от град Шумен, а билет „Коледен календар“ с 15 000 лева Нора Тачева от Пазарджик.

По 10 000 лева ще харчат Славей Мирчев от село Давидково от „Лото+“, Георги Шопов от Пловдив от играта „Лото Спорт“, Мария Тодорова от Кюстендил от билет „Бинго Лото“, Георги Драгомиров от София от „Кеш кръстословици“ и Тихомир Войнов от Сливо поле от играта Лото 5/35 „Златната топка“.

В студиото бяха и осем късметлии, които са били на крачка от рекордния джакпот от 12 милиона лева в играта “Големият Джакпот“. Печалби от 6 000 лева грабнаха Ивелина Танева от Ивайловград, Айлин Ашикова от село Върбина, Йовка Кирова от село Слънчево и Димитър Василев от Варна. Чекове за печалби от 5000 лева получиха  Илиян Митев   от Белене, Дияна Илиева от София, Ивелина Десева от село Труд и Антон Карабонев от Димитровград.

Билет “Супер Лото+“ зарадва с печалби от 5000 лева Мина Тодорова от Пловдив, Любов Канина от  Стамболийски и Сашо Кирилов от Лом. “Американско бинго“ увеличи с по 5000 лева бюджетите на Елена Иванова           от Бургас и Ангел Толев от Кърджали, а “Кеш кръстословици“ зарадва със същата сума Нели Рутис от Перник и Галя Горанова от София.

По 5000 лева грабнаха също Дарина Кулова от Карлово от “Под прикритие“, Георги Радев от Добрич от “Лото+“, Юлияна Стоянова от София от “Златната 7“, Диана Воденичарова от Айтос от “Златните пирамиди 4“ и Джамал Алиев от село Борино от “Златната мина“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване в събота от 19.00 ч. по NOVA.