Концертите ѝ ще започнат в Европа през октомври

Мадона е в процес на възстановяване след престоя си в интензивно отделение, предадоха световните агенции. Тя постъпи в болница след остра бактериална инфекция.

Американската суперзвезда, която е на 64 години, официално промени дати от турнето си. 

Мадона от времето преди да стане известна (ГАЛЕРИЯ)

"Благодаря за положителната енергия, молитвите и пожеланията за излекуване и кураж. Усетих вашата любов. В процес на възстановяване съм и изключително благодаря за всички благословии в живота ми", написа Мадона в профила си в Instagram. 

Мадона е била приета в спешно отделение, отложи световното си турне

Тя споделя също, че след като се събудила в болницата, първо помислила за децата си. "Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам всички, които са си купили билети за моето турне… Не исках да разочаровам и хората, които през последните няколко месеца работиха неуморно с мен, за да направят шоуто. Мразя да разочаровам когото и да било", написа още Мадона.

Кралицата на поп музиката Мадона през годините (ГАЛЕРИЯ)

Певицата обаче изтъква, че в момента вниманието ѝ е насочено към здравословното ѝ състояние и възстановяването. "Уверявам ви, че ще се върна при вас веднага, когато мога", се казва още в публикацията.

Как остаряха най-сексапилните актьори? (ГАЛЕРИЯ)

Мадона информира феновете си, че ще бъдат променени датите от турнето ѝ в Северна Америка, като концертите ѝ ще започнат в Европа през октомври. 

Според предварителните планове изпълнителката трябваше да започне турнето си "Madonna: The Celebration Tour" от Канада на 15 юли. Миналия месец обаче мениджърът й Гай Осиери съобщи, че певицата страда от "сериозна бактериална инфекция", заради което е била настанена в интензивно отделение за няколко дни.

Брад Пит показа секси излъчване (СНИМКИ)

Шарън Стоун – изключително секси и на 58 г. (СНИМКИ)

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: Теодора Славянова, БТА