Съдиите проявяват своя характер. Участничка се обяснява в любов на Любо.

Тренировъчният лагер е новото изпитание пред стотиците участници, преминали първоначалните кастинги за X Factor. През следващите три дни те ще трябва денонощно да доказват не само своя музикален талант, но и силен характер и физическа издръжливост. Накрая съдиите ще трябва да определят само 24-ма, които ще продължат напред.

След тренировъчния лагер  Мария, Любо, Заки и Саня ще разберат на коя група ще бъдат ментори и ще отговарят до самия финал на X Factor – момчета, момичета, групи или 25 +. Саня и Любо не скриха желанието си да застанат начело на групата „Момчета”. Така първите симптоми за конкуренция между съдиите вече се появиха.

През последните дни членовете на журито проявиха своя характер. Най-взискателна се оказа Сани, но Мария също е не по-малко директна в оценките си, макар да не пести и похвали към участниците с талант. Заки и Любо компенсират категоричността на дамите в журито с комплименти и насърчение към участниците. Съвсем заслужено Любо получи и любовно обяснение от участничка, която след своето изпълнение се обърна към него и каза „Обичам те!”.

Очертава се интересно начало на X Factor – от 09-и септември по Нова ТВ.

Повече информация за шоуто може да намерите на сайта на X Factor: http://xfactor.novatv.bg, както и на фейсбук страницата на шоуто: https://www.facebook.com/xfactorbulgaria