Наследяват ли децата на звездите техния талант?

9 септември е датата, на която стартира вторият сезон на X Factor по Нова ТВ. Това обяви в ефира на „Здравей, България” продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Освен вълнуващи лични истории, Маги Халваджиян обеща шоуто да представи много сериозни кандидати и истински музикални битки.

Сред изненадите на кастинга е дъщерята на българската актриса, певица и писателка Ваня Щерева – 16-годишната Мила. Тя впечатли журито със собствена интерпретация на вечния хит на Крис Айзък „Wicked Games”. Сцената на X Factor изобщо не притесни Мила – тя бе по-спокойна дори от майка си, която я чакаше зад сцената и се вълнуваше повече от нея. След изпълнението й Заки призна, че се е чувствал като на концерт на световен изпълнител.

Перфектна в своето музикално изпълнение беше и Виктория, наследница на известния музикант Господин Господинов – Гепи от група „Стейн”, която взриви публиката с мощния си глас и скромно поведение. Саня Армутлиева видя в нея потенциала на бъдеща звезда и заяви, че Виктория е готова да влезе в студио.

Днес е последният ден от прослушванията на живо. В края на седмицата предстои следващият най-изтощителен етап – тренировъчните лагери. 

Дали децата на звездите наследяват техния талант ще се разбере в X Factor от 9-ти септември по Нова ТВ.