Двучасов епизод на X Factor

Световните и родни звезди влизат в къщите на съдиите в поредния двучасов епизод на X Factor. Джордж Левендис, Тони Карейра, Хилда Казасян и Белослава ще застанат до Саня, Мария, Любо и Заки, за да им помогнат да изберат най-добрите музикални таланти. 
 
Освен среща с кандидатите и оспорвана музикална битка между тях, съдиите са подготвили на своите гости и интересни локации. Световноизвестният музикален продуцент Джордж Левендис, който пристигна у нас специално за шоуто, ще бъде дясната ръка на Саня, а мястото, където двамата ще трябва да изберат най-добрите момчета, ще бъде конна база. 

В полите на Витоша Мария Илиева ще заведе латино звездата Тони Карейра – как двама изпълнители, пели в дует, ще оценят именно дуетите и групите, ще стане ясно в новия епизод. Джаз и селска идилия – така може да се определи атмосферата, в която Любо ще посрещне талантите от своята категория – момчета и момичета над 25 години. Неговата дясна ръка ще бъде Хилда Казасян, а мястото на срещата е луксозна вила в село до София.

Отново джаз, но съчетан с екстремен елемент, ще видят зрителите при четвъртия съдия Заки. Фен на екстремните усещания, той ще се качи на моторна лодка, а до него ще застане неговото откритие Белослава. Двамата ще посрещнат групата на момичетата, където решението се очертава да бъде особено трудно.  
 
Как ще се представят кандидатите в етапа преди големите концерти? Дали задача няма да провали някой от участниците? Дали някой няма да бъде на ръба да се откаже от шоуто? Всичко това - в двучасовия епизод на X Factor от 21.00 ч. в ефира на Нова ТВ.