Забавен микс от танци, фокуси и други изненади

Единственият българин, награден за солово изпълнение с еквивалента на „Оскар” за цирково изкуство, гостува в първия брой на „Ол Инклузив” във вторник, 8-ми октомври от 21.00 ч. по Нова ТВ.

„За първи път в българска телевизия ще представям цялостния си номер - силова еквилибристика. Досега не съм го реализирал у нас пред толкова голяма публика”, обясни за представянето си Енчо Керязов. „Номерът е изключително труден, тук изцяло ще разчитам на професионализма на екипа на предаването, защото те ще ми съдействат да го изпълня”, добави той. 

Участието в „Ол Инклузив“ ще бъде единственото представяне на Керязов пред българска публика за поне две години напред. Българинът вече има подписан договор и в периода 2015-2016 г. ще работи в САЩ. 

В шоуто във вторник ще участват още актьорите Димитър Рачков и Зуека, Мария Сапунджиева, Албена Михова, Стефан Рядков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев-Геро и Алекс Кожухаров, както и Любо Киров, който ще накара публиката да пее и танцува с две изпълнения на сцената на „Ол Инклузив“.

Забавният микс от танци, фокуси и други изненади ще бъде поднесен от водещия Калин Сърменов.