63-годишната Люси с песен на Тина Търнър

Баба Люси от X Factor става манекенка. След като доказа, че музикалната сцена й е тясна, тя ще се изяви и на модния подиум – баба Люси, както я наричат всички, ще дефилира при представянето на новата колекция на италианската марка Marina Rinaldi, част от брандовете на италианската модна компания MaxMara Fashion Group Srl., редом до Марта Вачкова. Атрактивната участничка няма да пропусне да поздрави гостите с музикално изпълнение – класиката O Sole Mio. 

С типичното си чувство за хумор Люси се шегува, че макар да е на 63 години, поддържа манекенската си фигура с ежедневни тренировки – всяка сутрин бяга по два часа на пътеката и прави упражнения за разтягане и тонус. На физическата й форма могат да завидят дори младите, защото Люси кипи от енергия, не страда от високо кръвно и е изключително издръжлива. 

Доказателство за това зрителите ще видят в новия епизод на X Factor, където тя със сигурност ще има нужда от много енергия на сцената – темата на концерта ще бъде R’n’B и диско. Чеченката, която вече изпълни песни на Васил Найденов и Лили Иванова, този път ще влезе в ролята на Тина Търнър. Най-щастливи от избора на новата й задача ще бъдат 80-годишни фенки на Люси, които във Facebook настойчиво я молиха да изпълни песен именно на американската поп легенда. Рускинята ще сбъдне тяхната мечта с изпълнение на хита The Best. Част от музикалния репертоар са още Риана, Джъстин Бийбър, Робин Тик, Пъф Деди, Леона Луис, Алиша Кийс и други. 

R’n’B и диско вечерта на X Factor е на 17 октомври от 21.00 ч, а кои ще бъдат номинирани за елиминации и кой ще си тръгне от шоуто - ще разберем в петък, 18 октомври, от 22.00 ч. по Нова ТВ.