Любими песни на участниците ще звучат в шестия лайф този четвъртък

Тити Папазов и бившата звезда на НБА Джумейн Джоунс ще видим в утрешния епизод на X Factor. Те няма да пеят, а ще проведат тренировка с рап таланта  в шоуто – Наско, който е настоящ състезател на варненския  баскетболен тим „Черно море” и един от обещаващите млади надежди в клуба.

„Най-добрия баскетболен треньор на България” – така Наско определи Тити, който на свой ред сподели, че 16-годишният финалист определено има качества и като баскетболист, и като музикален изпълнител. Младият талант се срещна и  с 203-сантиметровия  Джумейн Джоунс,  бивш състезател от професионалната NBA лига, което е и мечтата на Наско – някой ден да играе за любимия си отбор Чикаго Булс.

Любимо парче ще изпее Наско и на концерта на X Factor в четвъртък, когато талантите ще изпеят любими песни по свой избор. Thrift Shop на Macklemore & Ryan Lewis ще чуем от най-добрия рапър в шоуто. Теодора ще се развихри в латино стила с Глория Естефан и нейния балет от школата на Мигел, където тя преподава. Иван отново ще бъде оригинален с Get Lucky, a Мартин – вдъхновен от срещата с Том Джоунс, ще изпълни негово парче.

Бони Тайлър, Пусикет Долс, Васил Найденов, Филип Киркоров, Ники Минаж и Дженифър Хъдсън ще бъдат другите изпълнения в четвъртък от 21.00 часа по Нова ТВ.

X Factor – любими песни на участниците – утре, 7 ноември, от 21.00 ч. по Нова ТВ.