Новата Мисия противопоставя мъже срещу жени в навечерието на вторите номинации

Тази вечер, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ в Къщата на VIP Brother ще се развихрят бурни емоции. Причината не е само в новите, втори по ред, номинации. 

В днешното лайв издание на VIP Brother 2013 предстои да бъде разкрита една от големите тайни на сезона. В стилистиката на новото издание Big Brother ще изненада с нещо неочаквано и Съквартирантите, и зрителите на Нова ТВ. 

Новата Мисия на участниците, наречена „Мъже срещу жени“, ще изправи представителите на двата пола едни срещу други във физически и психологически битки. Ще покажат ли те неподозирани скрити таланти и ще им помогнат ли те в предстоящите изпитания?

Гости в студиото на лайв изданието на VIP Brother 2013 тази вечер ще бъдат спортният коментатор Крум Савов, известната плеймейтка и бивш участник във VIP Brother – Златка Димитрова, Юлиян Константинов и обсъжданата журналистка Соня Колтуклиева, които също живееха в Къщата през изминалия сезон формата. Ветераните  ще имат възможност да оценят живота на  Съквартирантите, а вероятно ще обсъдят и любовното трио на Тервел, Лияна и Мариан.

Зрителите ще разберат каква е голямата тайна, която Big Brother ще разкрие пред Съквартирантите  тази вечер, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.