Мартин беше спасен с 3:1 гласа от журито

За втори пореден път Пламен се изправи в директен сблъсък за оставане в шоуто, но този път AC/DC и Highway To Hell не успя да го спаси срещу Feeling Good на Майкъл Бубле. Заки, Саня и Мария подкрепиха Мартин и той продължава в X Factor.

Paffa, както го наричат неговите приятели и рок фенове, сподели, че X Factor е мечта, която е сбъднал. „Няма кой да ти стъпи на малкия пръст за рок в X Factor”, „Ти си завършен рок артист“ – така журито определи представянето на Пламен и му пожела успех.

Задачата на Хилда Казасян се оказа зключително трудна, тъй като не само трябваше да замества Любо Киров на елиминациите, но и да се раздели с един от участниците над 25 години.

Тази сутрин в „Събуди се“ по Нова ТВ пред водещите Рада Богданова и Антон Андонов Пламен сподели, че най-голяма подкрепа е била неговата приятелка, с която са заедно от 8 години. Той си тръгва от X Factor само с положителни емоции и обеща, че няма да спре да се занимава с музика.

Как ще се представят участниците на следващия концерт? Кои ще бъдат на елиминации и кой ще бъде следващият, който ще напусне X Factor, ще разберем следващата седмица – 14 и 15 ноември по Нова ТВ.

Повече информация можете да откриете на сайта на X Factor: http://xfactor.novatv.bg