Мария Илиева представя новия си сингъл тази вечер

Мария Илиева подготвя изненада за зрителите на X Factor по време на петъчния лайф. Тази вечер певицата ще представи за първи път пред публика най-новия й сингъл – „Условие №1”.   

С  това парче Мария се впуска в нов стил - регето.  Песента е реализирана  съвместно с  вокалиста на най-успешната българска реге група Roots Rocket - Zafayah, който също ще присъства на премиерата. Зрителите ще видят ексклузивно и видеото към „Условие №1”, заснето от хип-хоп режисьора Bashmotion. 

Интересно разпределение на ролите представиха Люси и Мартин в епизода на X Factor в четвъртък вечер, когато концертът беше посветен на британската музика. Мартин изпълни хита на Дъфи Mercy, а Люси демонстрира характер и руски темперамент с рок изпълнение на Whitesnake. Своя интерпретация на легендарните Beatles направи Наско. Финалистите в музикално шоу №1 в света изпълниха хитове на популярни британски изпълнители като Emeli Sande, Jessie J, Adel и Amy Whinehouse. 

Как звучи Мария Илиева в реге стил и кой ще бъде поредният, който ще напусне сцената на шоуто, ще разберем при елиминациите тази вечер, от 22.00 ч. по Нова ТВ.