След битката на Таня и Теодора

Заки загуби първия си финалист след вчерашния концерт на X Factor. Това се случи по най-болезнения за един ментор начин, понеже той стана свидетел на битката за  оставане в шоуто на две негови момичета – Таня и Теодора.

„Попитаха ме защо само аз не съм плакал на сцената на X Factor. Аз ридая отвъд вашите представи. Вие ме върнахте към най-хубавите години от моя живот“, с тези думи той се обърна към финалистите си в момента, в който трябваше да даде своята присъда. Осъзнавайки, че за него е непосилно да избира между Таня и Теодора, Заки стратегически взе формално решение и гласува за Таня. По този начин той изравни гласовете, с което автоматично даде възможност на публиката да реши кой да си тръгне. Така зрителите имаха последната дума и определиха, че Таня трябва да напусне шоуто.

На елиминациите тя изпълни What’s Up на 4 Non Blondes – песента, която за малко да я препъне в Къщите на съдиите, а Теодора представи Анастейша и Not That Kind. Още преди да изпълнят елиминационните си песни, те споделиха, че този момент е труден за тях - най-вече защото са приятелки. Теди допълни, че двете няма да се състезават, а просто ще „попеят” за удоволствие.

Как ще се представят участниците на следващия концерт? Кои ще бъдат на елиминации и кой ще бъде следващият, който ще напусне X Factor, ще разберем на 21 и 22 ноември. Финалистите за първи път ще изнесат концерт извън сцената на шоуто и ще се срещнат със своите фенове. 

Подробностите очаквайте следващата седмица.