Любовни песни в X Factor

Васко Василев – менторът, чийто финалист Рафи спечели първия сезон на X Factor, отново ще стане част от музикално шоу №1 в света. Виртуозният цигулар, който в първия сезон отговаряше именно за групата на момчетата, се срещна с отбора на Саня – Наско, Иван и Мартин. 

Васко Василев е в България по повод турнето си в страната и въпреки натоварения график – седем концерта за седем дни, той отдели време да се срещне с тримата финалисти. Виртуозът не пропусна да направи комплимент на Саня, като ги увери, че имат най-красивата учителка и са в сигурни ръце. Той ги посъветва да дават винаги 100 процента от себе си и не пропусна да ги поощри, че вижда сериозен напредък при всеки един от тях.

Ще защитят ли доверието му момчетата в X Factor - ще разберем в епизода в четвъртък, когато талантите ще бъдат на романтична вълна. Те ще изпълнят най-известните любовни песни, сред които хитове на Барбара Стрейзънд, Селин Дион, Енрике Иглесиас и Васил Найденов.

Любовта в четвъртък няма да е случайна – тя ще бъде в помощ на една благородна кауза. Част от събраните средства в тазседмичните епизоди ще отидат в подкрепа на кампанията „Приеми дете. Създай бъдеще”.

За тази седмица финалистите в X Factor са подготвили още една изненада за своите фенове. В събота, 23 ноември, от 18.00 ч. в Serdika Center те ще изнесат първия си концерт извън сцената на шоуто и ще запалят коледната елха.

Гледайте X Factor – вечер на любовните песни – от 21.00 ч. по Нова ТВ.