„Часът на Милен Цветков“ вече започва в 16.20 ч. по Нова ТВ

Темата в „Часът на Милен Цветков“ в понеделник: За какво и на кого е територията на Софийския университет? Разговор с преподаватели, които излязоха с декларация, в която заявяват, че нахлуването на полиция във ВУЗ-овете е нарушение на Конституцията. Разговор и с "Ранобудните студенти", и с  контрапротестиращи студенти, които обсадиха учебното заведение навръх патронния му празник днес.

Гости в студиото са професорът по история на философията Стилиян Йотов и историкът проф. Пламен Цветков. 

В рубриката „Гласовете ви чувам“ темата е къде да отидат бежанците? 

Пряко включване от смолянското село Славейно, където жителите готвят протест. Те се обявяват срещу предложението на Софийския университет да предостави базата си в селото на сирийските бежанци. 

Пряко включване и от село Телиш, чиито жители излязоха на продължителни протести срещу идеята бившето ракетно поделение край селото да бъде отворено за бежанци. 

Разговор по телефона с доц. Веселин Тепавичаров – директор на студентския център и завеждащ катедра „Етнология“ в Историческия факултет на Софийския университет, както и с депутата от БСП Димчо Михалевски, чиито роднини живеят в Славейно. Той е направил собствено проучване относно настаняването на бежанци в селото. 

Практикува ли още екстремни спортове 79-годишната Пенка Балева от Варна? Разговор с нея. В „Часът на специалиста” политологът Антон Тодоров представя новата си книга „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите”. И на финала - ползвате ли секс играчки, аква е ползата от тях? Темата разработва репортерът Даниел Петканов. 

От 25 ноември „Часът на Милен Цветков“ вече започва в 16.20 ч. и продължава до 17.30 ч. по Нова ТВ.