В „Часът на Милен Цветков” от 16.20 ч. по Нова ТВ

В „Часът на Милен Цветков” по Нова ТВ днес продължава вчерашната тема в предаването - какво правят десетки афганистанци в жилищна сграда в центъра на София. Гост в студиото ще бъде Тасим Халил, един от наемателите на постройката, чийто покрив изгоря вчера. Тасим бе обвинен, че е настанил имигрантите там срещу заплащане. 

Репортерът Даниел Петканов ще се включи на живо от мястото на пожара, очаквайте и разговор с кмета на район „Възраждане” Савина Савова.

Другата тема в „Часът на Милен Цветков” са скандалите в Българската православна църква. Очаквайте дискусия в студиото за появилите се съмнения, че митрополит Кирил е бил убит, а Галактион – отровен. 

И още - пред „Господари на ефира” млад мъж разказа за интимната си връзка с божи служител от Троянския манастир. Повече по темата от гостите в студиото: проф. Бистра Николова от Института по история към БАН; доц. Костадин Нушев – богослов от Богословския факултет към Софийския университет; пастор Иводор Ковачев, който работи с хора, лишени от свобода в Централния софийски затвор и в Казичане; Христо Петров - председател на Управителния съвет на Организация на гей, лесбийки, бисексуални, транссексуални и интерсексуални хора "Идея БГ"; актрисата Ирен Кривошиева, която има силна вяра в Бог и тв операторът Николай Николов, приятел на Ирен. 

Всичко това в „Часът на Милен Цветков” от 16.20 ч. днес по Нова ТВ.