Темата в „Часът на Милен Цветков” от 16.20 ч. по Нова ТВ

Темата в „Часът на Милен Цветков” по Нова ТВ днес - България за трети път оглави класация за най-страдаща нация в света за 2012 година.

Годишното проучване на международната социологическа агенция „Галъп Уърлд" показва, че 39% от българите оценяват живота си като достатъчно мизерен, за да бъде смятан за „страдание". Очаквайте дискусия в студиото с финансовия експерт Мика Зайкова, пенсионера Божидар Иванов, риалити звездата от Big Brother All Stars 2013 Пенка Георгиева, адвоката Радост Караиванова, поета Тома Марков и бизнесмена Христос Мурутис. 

Още от акцентите в публицистичното предаване - 34-годишен сириец е нападнал снощи продавачка в магазин за кафе в района на Сточна гара. Разговор по темата в студиото и пряко включване от мястото с репортера Даниел Петканов. 

В предаването в понеделник гостува семейството на 19-годишната Ралица Ценова, която бе намерена мъртва преди седмица. Веднага след тяхното участие екипа на предаването потърси майката на Петър Петров – Циганчето, който според близките на Ралица е виновен за нейната смърт. Очаквайте пряко включване от Смоляновци. 

Тези и още теми в „Часът на Милен Цветков” от 16.20 ч. днес по Нова ТВ.