Темата в „Часът на Милен Цветков” от 16.20 ч. по Нова ТВ

Трябва ли да се събарят паметници - това е темата в „Часът на Милен Цветков” по Нова ТВ в понеделник. Поводът е събарянето на паметника на Ленин в Киев. Очаквайте дискусия в студиото с журналиста Иво Инджев, историците проф. Пламен Цветков и Александър Антонов, общинския съветник от ДСБ Вили Лилков, учителя по география Димо Падалски и Антон Димитров – участник в протестите в подкрепа на Орешарски.

Още от акцентите в публицистичното предаване - варненската прокуратура поиска втора съдебномедицинска експертиза за смъртта на митрополит Кирил, след като през последните седмици публично няколко пъти бе намекнато, че е възможно с неговата смърт да е била причинена умишлено. Пряко включване от Варна и дискусия в студиото с о.р.полк. Григор Вълков – бивш началник на Криминална полиция, Пеньо Грозев – бивш преподавател по криминалистика и адвокатите по наказателно право Марин Марковски и Николай Хаджигенов. 

Непосредствено след студентския празник очаквайте и видео материал на репортера Даниел Петканов, темата е кой пие повече – студентите или преподавателите?

Тези и още теми в „Часът на Милен Цветков” от 16.20 ч. днес по Нова ТВ.