Темата в „Часът на Милен Цветков” в сряда от 16.20 ч.

„Защо най-желаната професия в България е охранител?”, ще ви попита днес Милен Цветков.  През последните две години да бъдеш бодигард се оказва най-голямата мечта на българите, показват данни на Националната агенция за професионално образование и обучение. 

Вашето мнение може да изкажете на ефирния телефон  02 91 51 255 или пред репортера Даниел Петканов от неговото място до подлеза на Софийския университет.

Освен това в рубриката „Гласовете ви чувам” ще разберете защо жители на русенското село Новград се гордеят със своя паметник на Ленин. Пряко включване от Новград ще направи репортера Олга Василева.

Естествено Милен няма да остави на заден план и събитието на дена.

„Има ли напрежение в енергетиката?” е темата на  дискусията в студиото,  след като председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Анжела Тонева подаде оставка заради подписването на договора за „Южен поток”.

Гости по темата ще са  енергийният експерт Христо Казанджиев, бившият член на Комисията по енергетика Иван Иванов, заместник-редакторът на информационен портал за енергетика Георги Велев и други експерти.

Всичко това и още в „Часът на Милен Цветков”  днес, 11 декември,  от 16.20 ч.