Темите в „Часът на Милен Цветков” от 16.20 ч. по Нова ТВ

Световната интернет търсачка „Гугъл” публикува класация на най-търсените думи, личности и събития през 2013 година. Милен Цветков ще представи резултатите на изследването за България на зрителите на Нова ТВ днес от 16.20 ч.

Кои са най-търсените теми в Гугъл от българите за 2013 година? Това ще обсъдят в студиото създателят на Уебит и председател на Борда на е-Академия Пламен Русев, пиар специалистът Максим Бехар, писателят  Александър Шпатов, журналистът Мира Баджева  и  Мирослав Тонев – мениджър продажби в информационен портал за справки.

Зрителите могат да изкажат своето мнение по темата в рубриката „Гласовете ви чувам”  пред репортера Даниел Петканов, който ще се включи пряко от подлеза на Софийския университет.

В рубриката „Моята история” незрящата Вангелия Которокова ще разкаже, как, според нея, Здравното министерство бавят отговор за назначеното й лечение в чужбина.

Темата в студиото е спортна. Милен ще разкрие има ли скандал с избора за „Спортист на годината”.  Гости по темата са спортните журналисти Едуард Папазян, Георги Атанасов, Йоана Гочева и други представители на гилдията.

Гледайте „Часът на Милен Цветков” от 16.20 ч. по Нова ТВ.