Музикалното шоу се завръща в праймтайма с втори сезон и заявка за огромен успех

Тази пролет едно от най-колоритните и забавни предавания в българския ефир „Като две капки вода” излиза на бис – с нов сезон, нови звезди и предизвикателства. Един от най-популярните формати на холандската компания Endemol, пожънал небивал успех у нас през пролетта на 2013, ще се завърне, за да ни направи свидетели на нови вълнуващи музикални превъплъщения на някои от любимите български актьори, певци и лица от шоубизнеса.

Задачата на нова порция знаменитости тази пролет вече е добре позната – да се превъплътят в образа на световни музикални звезди – да заслепят с визията и поведението си на сцената, като максимално се доближат до тях и докажат, че са като две капки вода. Препятствия обаче няма да липсват, а екипът на шоуто обещава стотици нови и креативни предизвикателства на екрана. Продуцент на продукцията отново ще бъде Global Films.

През лятото на 2013 първият победител в „Като две капки вода” стана талантливият Рафи, като той спечели чисто нов автомобил от предаването. Награди и признания за останалите ослепителни участници на сцената също имаше, като сред най-оригиналните бяха „Мис Еволюция” за Диана Любенова, „Мистър Хамелеон” за Алексей Кожухаров и приз за най-добра трансформация за Стефан Рядков.

На финала на първия сезон на „Като две капки вода” чаровната актриса Милица Гладнишка получи утешителна награда – да бъде гост-жури в следващия сезон на шоуто. Дали Милица е приела поканата на продуцентите и ще има ли възможност да се включи в новото издание на предаването, ще разберем съвсем скоро.

Дотогава горещите подробности за изненадите тази пролет, имената на първите звезди, които ще вземат участие и за подготовката на шоуто, следете  на официалната фен страница на „Като две капки вода” във Facebook Facebook.com/2kapki.voda.

„Като две капки вода”, заедно с другите две хитови продукции тази пролет – Dancing Stars, както и новото шоу за деца с певчески талант „Големите надежди” обещават да предложат много талант, забавни и неповторими вечери за българските зрители.