„Като две капки вода” с водещи Зуека и Рачков – от март по Нова

Те обръснаха косите си в името на „Като две капки вода”. Тренираха усилено във фитнеса, за да направят плочки за ролята на братята Феърбрас от Right Said Fred и да изпълнят хита им I’m Too Sexy. Зрителите станаха свидетели на завидните им умения в коремните преси на сцената на най-забавното шоу, което няма как да бъде такова без неподражаемата двойка водещи – Зуека и Рачков.

С типичното си чувство за хумор в сряда в „Здравей, България” по Нова звездните участници Станимир Гъмов, Алекс Кожухаров и Стефан Рядков обявиха новите участници. И поради факта, че са „вдигнали високо летвата”, в новите превъплъщения ще бъдат... отново те. Гъмов мечтае да влезе в ролята на Майли Сайръс, да бъде „като нея – скандална жена” и съжали, че миналата година не е била модерна. Стефан Рядков разкри най-трудния си образ за преобразяване – Луис Армстронг, а за Алекс това е бил Рей Чарлз. 

Тримата предложиха и новите участници, сред които изпъкнаха имена като Кеворк Кеворкян, Неве, Маца или дори самият водещ на предаването – Павел. 

Кои ще бъдат участниците във втория сезон на „Като две капки вода” и какви трансформации им предстоят, зрителите ще видят през март по Нова.