Гостите в „Дикoff” в събота от 16.00 ч. по Нова

Предаването „Дикoff” по Нова днес представя Лютви Местан, Александра Жекова, Криско, Красимир Стойчев, Стажанта, разказ за селото на ергените и специален проект на Миролюба Бенатова - истории за емиграция. 

Какво си казаха Стажанта и Волен Сидеров, къде ще пият кафе с Деница Гаджева и кой е високият рус мъж, който трябва да напусне ГЕРБ? Още от парламентарните потайности тази събота в „Дикoff”.

Обрича ли на паралелен живот артистичният псевдоним и колко далече е Криско от Кристиан Талев? Разговор за кумири с рапъра Криско.

Промени ли се правенето на пари през последните 24 години? Ексклузивен разговор в две части с бизнесмена Красимир Стойчев. 

Особености на българската демографска картина. Добре дошли в селото на ергените и внимавайте да не ви излезе късметът. Животът такъв, какъвто никога не сме си го представяли.

Лидерът на ДПС Лютви Местан гостува в студиото на Сашо Диков. Ще продължи ли работата си 42-то Народно събрание след изискванията на „Атака”, кой си позволява да се заиграва с етническия мир и какви процеси текат в Движението за права и свободи?

Миролюба Бенатова представя: истории за емиграция. Специален проект в няколко епизода за най-големите инвеститори у нас – българските емигранти. 

Когато петото място е равносилно на титла - поводът за гордост от последните дни Александра Жекова на живо в „Дикoff”. 

Гледайте „Дикoff” в събота от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.