Водещият мечтае за роля с дълги крака на най-забавната сцена за преобразявания – от 10 март по Нова

Къци Вапцаров е поредният участник, който приема предизвикателството и се включва в най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода”. Популярният телевизионен водещ, продуцент и горд притежател на детска градина е баща на три момчета, а в душата си е все още жаден за своята любима професия – актьорското майсторство. Къци завършва НАТФИЗ през 1998 година, специалност кукли, а 20 години по-късно вече е дипломиран кино режисьор.

„За мен „Като две капки вода” е ново предизвикателство, което с удоволствие приемам. Смятам, че ще се забавлявам много”, сподели той за своята мотивация и допълни, че скритият му коз за победа, ще бъде асо пика. „Искам роля с големи мигли и очи и да имам дълги хубави крака” – така той описа своя мечтан образ на сцената на „Като две капки вода.” Най-голямото му притеснение е продуцентът Маги Халваджиян да не покани в журито Фънки, Слави Трифонов и Златка Димитрова.

Дали някой от кошмарите на Къци ще се сбъдне, ще разберем на 10 март по Нова. Засега се знае, че членовете на журито ще бъдат четирима, а известни са само двама – Маги Халваджиян и Хилда Казасян.

А всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в „Като две капки вода” ги очакват в залата. Станете част от публиката на телефон  0885 613 363.

Не пропускайте „Като две капки вода”  от 10 март по Нова.