Певицата посвещава пътуването на феновете й, които ще бъдат нейни виртуални гидове

Певицата Жана Бергендорф стартира музикалната си кариера в меката на музиката - британската столица Лондон. След като спечели втория сезон на успешния музикален риалити формат по Нова - X Factor, певицата заминава за Лондон с екип на Вирджиния Рекърдс и телевизията. 

След края на предаването Жана започна работа с няколко авторски колектива по три различни проекта едновременно. Песните са почти завършени, като певицата и екипът й са изправени пред въпроса коя от тях да стане първият й сингъл. 

В Лондон тя ще се срещне с един от емблематичните музикални продуценти на Острова Рей Хеджис в собственото му студио. Рей е работил с имена като Take That, Boyzone, Ронан Кийтинг, Том Джоунс, Ема Бънтън и други. Жана ще му представи и трите си проекта, за да чуе неговия професионален съвет за избор на дебютен сингъл.    

Пътуването в Лондон Жана посвещава на хората, които я избраха за победител в X Factor и я мотивират да се занимава с музика. В своята официална Facebook страница певицата написа: „След победата в X Factor ми се случват удивителни неща, които дължа изцяло на вас и на вашата подкрепа. Благодарна съм на всички, които ме превърнаха в победител и бих искала да знаят, че правя това за тях”.

За да бъдат с нея феновете й през цялото пътуване, Жана ще снима серия от видео дневници, които ще бъдат ексклузивно публикувани в сайта Vbox7.com. Мини-сериалът „Жана в Лондон - Vbox7 дневник” ще съдържа най-интересните моменти от пътуването на певицата, срещите с музикални величия и личните й впечатления от града на музиката.      

За някои от почитателите й ще има и персонални послания от Лондон. Във Facebook страницата си Жана дава възможност на тези, които следят кариерата й, да се превърнат в нейни виртуални гидове, като й помогнат с конкретни идеи за програмата в Лондон. Феновете могат да й препоръчат кои събития и забележителности да посети, с коя световна музикална звезда от X Factor да се срещне или в кой легендарен клуб да се забавлява. 

Всички могат да публикуват идеите си в официалната Facebook страница на Жана Бергендорф - с хаштаг #ZhanainLondon - до полунощ на 4 март 2014 г.