Актрисата ще участва в шоуто, което започва на 10 март по Нова

Актрисата Стефания Колева ще участва в шоуто „Като две капки вода”, което започва на 10 март по Нова. Водещи за нея ще бъдат любопитството и професионализмът, коментира участието си тя.

За Стефания Колева шоуто ще бъде добър начин да провери колко Стефании живеят в нея. В кръга на шегата тя заяви, че най-много би искала да се види в образа на Милко Калайджиев или Пласидо Доминго. Притеснява се от любими музиканти, защото тогава желанието да се получи добре ще бъде най-силно, а това крие опасност. Мъжките роли също не са й далечни - в постановката на Народния театър „Херкулес и Авгиевите обори” за малко да бъде разпределена за ролята на Херкулес. 

Стефания Колева обича да слуша класика, джаз, рок, алтернативна музика – Selah Sue, Kimbra, Arctic Monkeys, Florence And The Machine и други. Дали ще й се падне ли любим изпълнител и как ще се справи в „Като две капки вода”, зрителите ще видят от 10 март по Нова. 

А всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в „Като две капки вода” ги очакват в залата. Станете част от публиката на телефон 0885 613 363. 

Снимка: Диана Симова