Двамата се впускат в забавлението „Като две капки вода” от 10 март по Нова

Актрисата Невена Бозукова-Неве и телевизионният водещ Иво Танев се впускат в предизвикателството „Като две капки вода”, което започва на 10 март по Нова. 

Няма роля, която би могла да я уплаши, увери Неве. Тя коментира участието си в шоуто, като цитира преподавателя й в НАТФИЗ Тодор Колев - „Като е гарга, да е рошава”. Другият човек, който я е въвел в актьорското майсторство – Крикор Азарян, пък често обръщал жените в мъжки роли, за да усетят какво е да влезеш под кожата на друг човек.

Любимата актриса радва от тв екрана и от театралната сцена с хитовото представление „Етажна гроздова”. В „Като две капки вода” зрителите ще видят още един от талантите й - да вълнува с гласа си. Невена е респектирана от любимите си музиканти и изпълнители като Ета Джеймс.

Заради тръпката в шоуто влиза и Иво Танев – телевизионният водещ, който в момента се занимава със собствен бизнес. Според него целта е не всеки участник да се възприема като звездата на сцената, а да влезе в ролята на звездата. Като почитател на оперното изкуство той би се видял в образа на Лучано Павароти, Пласидо Доминго, а защо не и Доли Партън. Вкъщи той вече има фенове - дъщеря му Албена, която достигна до финалите на X Factor 1, много се радва на участието на баща си. 

Всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в „Като две капки вода” ги очакват в залата. Станете част от публиката на телефон  0885 613 363.