Гостите в „Дикoff” днес от 16.00 ч. по Нова

Предаването „Дикoff” по Нова днес представя Росен Петров, Ники Дойнов, неочакваното продължение на историята на ограбения бай Минчо, втора част от проекта на Миролюба Бенатова „Народ под наем” и Стажанта. Зрителите отново ще видят Сашо Диков в акция с ексклузивни кадри и интересни разговори от работното място на българските депутати.

Трансформацията на журналист в политик прероди Росен Петров като най-новия член на „България без цензура”. Очаквайте разговор с него.

Трагичната история на бай Минчо, от когото цигани откраднаха 24 000 лева, предназначени за операция, трогна мнозина. Минчо не виждаше повече смисъл да живее, но и нямаше сили да сложи край на живота си. Какво се промени само за една седмица? 

Кой е Ники Дойнов? Емблематичното лице на Нова телевизия рядко дава интервюта и избягва да говори за себе си. Затова гостуването му в „Дикoff” е събитие, което не бива да се пропуска. 

Миналата седмица в предаването бе излъчен първият епизод от специалния проект на Миролюба Бенатова „Народ под наем”. Тази събота очаквайте продължение на поредицата, която проследява пътя на българските емигранти от село Бръщен до ферма в Англия. Коментарът в студиото ще бъде от автора на филма Миролюба Бенатова.

Гледайте „Дикoff” в събота от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.