Двамата актьори са сред осемте участници в шоуто, което започва на 10 март по Нова

Актьорите Деян Донков и Мая Бежанска са новите попълнения в шоуто „Като две капки вода”, които зрителите ще виждат в различни образи от 10 март по Нова. На официална медийна премиера продуцентът Маги Халваджиян заедно с целия екип представиха новите лица в едно от най-забавните предавания в ефира на Нова тази пролет.

„Не знам да имам официален музикален албум” – така Деян Донков коментира най-голямото си притеснение в шоуто. Пеенето за него ще бъде най-трудно, но пък увери, че е жаден за нови роли. Затова и приема да бъде сред осемте участници в новия сезон на „Като две капки вода”. 

Мая Бежанска – актрисата, която радваше всички с детския си глас с „белите маратонки и изтъркани джинси”, сега ще мери сили със своите колеги в предаването за звездни преобразявания. Тя копнее за роли, които са близки до нея - като например Сезария Евора. Звездата, чиито образ пресъздава, „Трябва да бъде дебела, черна, с пура в ръка и с нисък глас”.

Актрисата обясни още, че се притеснява да влезе в ролята на R&B изпълнители, защото не е сигурна къде точно трябва да „влезе” в песента и докато разбере – тя вече е приключила.