Антон Касабов, Дарин Ангелов и Мариан Кюрпанов ще танцуват на бляскавата сцена - от 11 март по Нова

Новият сезон на Dancing Stars по Нова ще бъде фиеста от сексапилни звезди, които определено ще разгорещят страстите сред дамите. Трима привлекателни българи ще танцуват на бляскавата сцена - холивудската звезда Антон Касабов, дяволитият актьор Дарин Ангелов и горещият модел Мариан Кюрпанов. 

Антон Касабов е свикнал с трудните тренировки - но не и по танци. Той е професионален състезател по таекуондо и има над 40 златни медала от световни, европейски и национални първенства. Антон има собствена школа по таекуондо за деца в САЩ и пристига в България специално за Dancing Stars. Участвал е в много холивудски продукции, като е заставал рамо до рамо с Джеки Чан в екшън сцени във филма „Час пик”.

Дарин, който обира аплодисментите от театралната сцена, е известен с афинитета си към красивите танцьорки. Чаровникът ще поеме предизвикателството да покаже танцовите си умения в Dancing Stars.

В шоуто ще участва и Мариан Кюрпанов – най-успешният български модел със световна кариера. Той се завърна в България миналата година, когато се присъедини към участниците във VIP Brother и нито една дама пред екрана не остана равнодушна към него. 

Колко още сърца ще развълнуват тримата, кои професионални танцьорки ще застанат до тях и ще има ли романтични изненади в този сезон на Dancing Stars - зрителите ще видят на 11 март от 20.00 ч. по Нова.