Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е точно 132 250 лева

На Международния ден на жената 8-ми март, Захари Бахаров изненада чаровната Вяра Атова с червена роза, в студиото на Национална лотария. Случайно или не, съдбата реши на празника повечето печеливши сред новите 10 щастливци, които получиха шанс да сбъднат мечтите си в шоуто, да бъдат жени.  

Голям късмет и щастие спохождат Юлия Тонева на 76 години от град София, която спечели 50 000 лева от билета на Национална лотария – „Лото+“. Лично водещият на предаването Захари Бахаров занесе в дома на дамата голямата паричната награда. „Никога не е късно да спечелиш, досега никога късметът не ми се е усмихвал. Закупих 10 билета наведнъж, започнах да трия и най-отгоре видях 50 000 лева. Сменях очилата няколко пъти и не можех да повярвам. Спечелената сума ще вложа в няколко операции – на коленните  и тазобедрените стави. Също така ще помогна и на близките си“, споделя развълнувано Юлия.

Катерина Митева от Несебър пък се оказа щастливката, която спечели на чисто нов френски автомобил и застраховка на пътниците за 100 000 лева в първата игра в предаването - „На крачка от късмета”.

Играта „Сейфове“ донесе 7 750 лева на Стоянка Стоянова от Кърджали. 44-годишната дама работи като продавач-консултант, а голямата ѝ мечта е да има още едно дете. От няколко години ходи на инвитро процедури и именно в това ще вложи печалбата от Национална лотария.

Съдбата реши Габриел Панайотов от Ямбол да бъде играчът, който да се бори за спечелването на „MEGA JACKPOT“. Макар  „Колелото на късмета“ да  му отреди игра за 250 000 лева, Габриел направи две грешки при играта със сферите и си тръгна от студиото на Национална лотария с печалба от 12 500 лева. След предаването 21-годишният младеж сподели, че е безработен и живее с майка си. Най-голямата му мечта е да има собствен апартамент и да промени живота си към по-добро.

Плик с печалба  в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“ получи Марина Йовчева на 38 години от София.

На моментните си печалби в размер 5 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“ вече се радват Стефка Генчева на 59 години от град Разград, а от билета „Сделка или не“ 21-годишната Анелия Дякова от София. Чек, за 20 000 лева с печалба от билета „Лото+“, получи Желязко Желязков от Стара Загора на 40 години. Спечелената сума Желязко ще използва за погасяване на кредита на жилището си.

Играта на всички късметлии в предаването можете да видите в епизода на Национална лотария в NovaPlay.

А как да се включите в игрите на Национална лотария, научете на страницата на предаването на novatv.bg