Гледайте комедията „Смъртта й прилича” от 14.00 ч. по Нова

Още смях и неочаквани обрати предлага Нова на зрителите в неделния следобед с комедийното фентъзи „Смъртта й прилича” и невероятната игра на Мерил Стрийп, Голди Хоун и Брус Уилис.

„Смъртта й прилича”  е необикновена метафора за суетната мания на американците към подмладяване и разкрива сатиричната страна на комедийната чувствителност на режисьора Робърт Земекис.

Мерил Стрийп се превъплъщава в неустоимо порочната актриса Мадлин Аштън, а Голди Хоун също е в страхотна форма като отдавнашната най-добра приятелка на Мадлин – Хелън Шарп. 

 Мадлин отмъква кроткия годеник на Хелън – пластичния хирург Ърнест (Брус Уилис), и двете жени стават смъртни врагове. Хелън се заклева да отмъсти, като си върне Ърнест и убие Маделин.  Но същинските усложнения настъпват, когато двете научават за тайна формула, предотвратяваща стареенето. Тя не просто опъва бръчките, но наистина гарантира безсмъртие. Двете съпернички тайно изпиват чудодейния еликсир, но когато се опитват да се отстранят взаимно, разбират, че „животът” им вече няма да бъде същият.

Как ще завърши двубоят между двете, ще разберете днес от 14.00 ч. по Нова.