Маги Халваджиян, Зуека и Рачков ще обявят четвъртия член на журито часове преди началото на шоуто в „На кафе”

Любимката на зрителите от първия сезон на „Като две капки вода” Милица Гладнишка се завръща в най-забавното шоу за преобразявания. Този път обаче тя няма да влиза в ролята на световни и наши музикални звезди, а ще оценява изпълненията на осемте участници. „Нямам търпение „Като две капки вода” да започне. Само не знам как ще се стърпя да не изляза на сцената и да попея и аз”, коментира шеговито Милица и обеща, че ще бъде много справедлива и ще се забавлява от все сърце с новите превъплъщения.

Миналата година тя стана като две капки вода с 12 наши и световни звезди, а сред най-запомнящите й роли бяха тези на Адел – за която продуцентите от Endemol изпратиха специални похвали, на Стивън Тайлър от Аеросмит и народната певица Валя Балканска. Милица безапелационно си спечели титлата „Мис усмивка” и възможността да бъде част от журито. Сега тя застава там до Маги Халваджиян и Хилда Казасян, а членовете на журито тази година ще бъдат четирима.

Кой ще бъде четвъртият член на журито, ще разберете в понеделник  в „На кафе” от 9.30 ч. по Нова, където Маги Халваджиян, Зуека и Рачков ще го обявят. А как ще се справят новите участници в „Като две капки вода”, ще видим на 10 март, от 20.00 ч. по Нова.