Не пропускайте бляскавия старт на шоуто за звездни превъплъщения тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Шоуто за звездни превъплъщения „Като две капки вода” се завръща с втори сезон тази вечер от 20.00 ч. по Нова, за да покаже неповторими превъплъщения, много смях и забавления. След успешния първи сезон отговорността за предстоящия втори сезон е изключително сериозна, отбеляза в „На кафе” продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Любими български актьори, водещи и музиканти се впускат в предизвикателството „Като две капки вода”. Осемте участници буквално ще влизат в кожата на световни изпълнители, като задачата е да придобият тяхната визия, да пресъздадат техните гласове, стил и сценично поведение. 

В първото издание за сезона тази вечер актьорът Деян Донков ще се преобрази като Елвис Пресли, тв водещият Иво Танев ще влезе в образа на Том Джоунс, а колегата му Къци Вапцаров ще имитира Васил Найденов. Зрителите ще видят актрисата Мая Бежанска като Тони Димитрова, а актрисата Неве ще имитира Джеси Джей. Като Лайза Минели ще пее Нети. Водещият в „Здравей, България” Павел Владимиров ще влезе в образа на Дичо, а актрисата Стефания Колева ще изненада зрителите като Шакира. 

Водещи и този сезон са неповторимите Зуека и Рачков, които са готови за нови жертви в името на шоуто. Маги Халваджиян и Хилда Казасян отново приемат предизвикателството „Като две капки вода”, за да коментират изпълненията на осемте участници. Този сезон до тях на съдийската скамейка застават още двама членове на журито - актрисата и певица Милица Гладнишка и оперният певец Юлиан Константинов. 

Как ще се справят участниците в „Като две капки вода” - не пропускайте старта на шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова.