Бляскавият старт на „Като две капки вода”

Къци Вапцаров откри новия сезон на шоуто за превъплъщения „Като две капки вода” в понеделник вечер по Нова с невероятно изпълнение на песента „Сбогом, моя любов” на Васил Найденов. Обичаният тв водещ впечатли и гостите в залата, и членовете на журито.

Самият той заяви, че не е напълно доволен от представянето си, тъй като е усетил как изпълнява грешен тон. „Изненада ме, Къци”, коментира изпълнението му Маги Халваджиян от журито на шоуто. Той обаче отбеляза, че на сцената Васил Найденов е по-активен.

„Винаги може по-добре” - така коментира представянето си актрисата Невена Бозукова-Неве, която изпълни песента Nobody's Perfect на Jessie J. Третият участник в шоуто Иво Танев впечатли с изпълнението на Delilah на Том Джоунс. На сцената на „Като две капки вода” зрителите видяха и водещия на „Здравей, България” Павел Владимиров, който се преобрази като Дичо и изпя „Аз и ти”.

Следващият участник Нети се превъплъти в ролята на Лайза Минели за изпълнението на песента Cabaret. „Ти беше брилянтна, развълнува ме”, коментира представянето й Хилда Казасян. Отличната й оценка подкрепиха и Маги Халваджиян, Милица Гладнишка и Юлиан Константинов.

Мая Бежанска развълнува зрителите и журито с песента „За тебе хората говорят” на Тони Димитрова. Овациите обра и обичаният актьор Деян Донков, който се преобрази като Елвис Пресли, за да изпее песента му Love Me Tender. Голямо предизвикателство за актрисата Стефания Колева беше изпълнението й на Hips Don't Lie на Шакира, за което тя получи подкрепата и на четиримата членове на журито.

Малко преди финала като гост на сцената изненада поднесе победителят от първия сезон на шоуто Рафи, който се преобрази като Дони. Другата специална изненада за зрителите беше, че към Рафи се присъедини и истинският Дони.

Победителят в премиерната вечер на шоуто за звездни преобразявания е Нети, която получи безспорната подкрепа на журито и зрителите. Не пропускайте „Като две капки вода” и следващия понеделник, 17 март, от 20.00 ч. по Нова.